Curs 2017/2018

dilluns, 9 de maig de 2016

La Princesa dolenta!

Una de les activitats que hem fet relacionades amb el tema de l'any, llum, càmera, acció!, ha estat convertir la classe de P5 en un cinema per un dia! La pel·lícula d'estrena ha estat una de molt especial, hem vist la Princesa dolenta, una pel·lícula creada totalment pels nens i nenes de la classe. 
Per veure-la hem comprat una entrada en la qual hi havia escrit el número de fila i butaca en la que havíem de seure, un cop tothom ha trobat el seu lloc, hem repartit crispetes i hem començat a gaudir de la pel·lícula!


Per crear-la vam aprendre que al darrera de cada pel·lícula hi ha molta gent treballant, com són els guionistes, decoradors, maquilladors, perruquers, etc. Però tota aquesta gent no surt a les pel·lícules, només hi apareixen els actors i les actrius. Després cadascú va escollir en que li agradaria participar i vam començar a crear la pel·lícula. 

Tot està pensat per ells, la història, la roba, el maquillatge, tot, tot i tot! Són uns artistes! Mireu que bé que ho han fet!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada