Curs 2017/2018

dijous, 14 de març de 2019

SORTIDA MNAC

Aquesta setmana tots els infants d’ infantil hem visitat el MNAC.
Cada grup per separat hem realitzat un taller d’aproximació a la pintura i escultura amb la gran ajuda de les monitores expertes del museu i amb el suport immillorable de les obres d’art que ens envoltaven.

 A P3 hem realitzat l’activitat “Dansa de fades i follets” L’activitat parteix de la idea d’apropar els més petits al fet artístic a través de les representacions de fades i follets, uns personatges molt presents en el seu imaginari i en algunes obres de la col·lecció d’art modern del museu.
 La fada Goteta d’aigua ens esperava i ens ha convidat a conèixer els seus amics fades i follets que viuen als quadres del Museu Nacional.
A partir d’una sèrie de propostes interdisciplinàries i emprant diferents llenguatges (l’expressió corporal, la dansa i la música), hem descobert les característiques, el simbolisme i la història d’alguns d’aquests personatges.

P4 i P5 per separat, hem realitzat el taller “Històries en relleu. L’escultura pels més petits”.
Una tria d’escultures de la col·lecció d’art modern ens han fet descobrir l’ofici d’escultor. A través de propostes sensorials i de moviment, hem recreat les qualitats dels diferents materials, les formes dels volums o els procediments que ha emprat l’artista en cada ocasió per expressar el seu art.

Tot plegat unes propostes molt interessants que ens han fet apropar una mica més a cada grup al Museu i a l’art en diferents modalitats.
                     
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada