Curs 2017/2018

divendres, 10 de maig de 2019

Racons a la sessió de plàstica de P5


Aprofitant l’activitat d’explorant el pati, a la classe de P5 hem realitzat una sessió de plàstica en la que hem seguit aplicant els nostres descobriments. Hem fet diferents racons en els que han participat lliurement i han pogut desenvolupar la seva creativitat i explorar amb els diferents materials.

Racó de les textures: hem seguit capturant textures a classe, n’hem descobert moltes de diferents i les hem enganxat a un mural.Racó del fang: manipulant aquest material, hem creat amb les nostres mans, lliurement i desenvolupant la nostra imaginació.


Racó dels papers de colors: amb papers de cel·lofana de colors hem explorat amb la llum. Els infants han descobert que els papers eren només els dels colors primaris, i posant-los un damunt dels altres han creat d’altres colors.

Racó del paisatge geomètric: tal com hem descobert al pati, al nostre voltant està ple de formes geomètriques, així que cadascú ha inventat el seu paisatge a partir de cercles, triangles, quadrats, rectangles i ovals, que feien retallant amb tisores. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada