Curs 2017/2018

dimecres, 2 d’octubre de 2019

RACONS D'APRENENTATGE A P3La classe dels Jaguars de P3 ja està super adaptada; ens sentim a gust a l’aula i estem començant a crear vincles i noves amistats. Ja podem iniciar noves activitats, com els Racons d’Aprenentatge!I què són? Es tracta d’unes propostes lúdiques concretes que es troben a les taules i catifes de l’aula que cal realitzar d’una manera determinada. En aquestes sessions, a diferència dels ambients, no poden fer servir el material de qualsevol manera ni lliurement, hi ha unes normes que ja coneixen i respecten perfectament, ho fan genial!

De moment hem introduït els Racons de motricitat fina, que ens serveix per enfortir els dits i guanyar destresa i coordinació ull mà; les bases pel posterior aprenentatge de la lectoescriptura quan a nivell maduratiu es trobin preparats.

Poden anar a la taula que més els hi agradi sempre i quan hi hagi una cadira lliure, si no, han d’esperar o anar a una altra proposta mentrestant, així practiquen el respecte als torns i la paciència. També saben que quan acaben de fer servir un material, l’han de guardar al seu lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada