Curs 2017/2018

dissabte, 14 de març de 2020

Antoni TàpiesFa unes setmanes tot l'alumnat d'Infantil vam fer una sortida a la Fundació Antoni Tàpies, vam poder conèixer i veure algunes de les seves obres.

 
A les tardes de la darrera setmana ens vam convertir en Tàpies, experimentant la seva tècnica i fent les nostres obres inspirades amb ell.


Vam descobrir la tècnica del frottage i per poder experimentar amb aquesta vam moure'ns per l'escola recollint diferents textures.

 


Vam fer uns grans morals en els que vam utilitzar diferents estris com raspalls de dents, papers de bombolles, serradures, esponges, segells, entre d'altres i fins i tot mans i peus.
 
  Una altra activitat que vam fer va ser utilitzant el material que us vam demanar que portéssiu de casa, un material ja utilitzat que li vam donar una nova vida. Amb aquests materials cadascú va crear la seva obra fixant-nos en alguns quadres que ja havíem vist a la fundació, en els que hi predominaven els colors blanc i negre amb textures que Tàpies creava a partir d'altres materials. Per reproduir-les cadascú es va fer la seva pròpia pintura barrejant-la amb farina i/o serradures.


 
  

Hem gaudit tant d'aquestes activitats que les hem volgut compartir amb la resta de compays/es de l'Escola, fent un petit museu a un dels passadissos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada